ΑΠΟΨΕΙΣΚόσμος

Λούνα Πάρκ :28 άνθρωποι έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επισκέπτες σε λούνα Παρκ στο Όρεγκον των ΗΠΑ καθώς έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα από ύψος 30 μέτρων για μισή ώρα μετά από βλάβη στο παιχνίδι που λέγεται.

Screenshot

Το λούνα παρκ όπου σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκεται στο Όουκς Παρκ, στο Ορεγκον, με το παιχνίδι AtmosFEAR να λειτουργεί σαν ένα τεράστιο εκκρεμές, που προσφέρει στους αναβάτες την εμπειρία μίας πλήρους περιστροφής. Η βλάβη που έπαθε στάθηκε η αιτία 28 άτομα που συμμετείχαν στο παιχνίδι να παγιδευτούν γυρισμένοι ανάποδα.

 

Ένα άτομο με προβλήματα υγείας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και όπως είπαν οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ κανένας δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά διασώστες, πυροσβεστική, μια ειδική ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και μηχανικοί από το λούνα παρκ μπόρεσαν και κατέβασαν χειροκίνητα το παιχνίδι και έτσι έγινε ο απεγκλωβισμός.

Οι 28 άνθρωποι αποζημιώθηκαν με την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου, ενώ το AtmosFEAR που δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα στο παρελθόν θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button