ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λόγω της Κακοκαιρίας Μπάρμπαρα κλείνει η Εθνική Οδός στο ύψος της καλυφτάκη

Στις επάλξεις  βρίσκεται από το πρωί όλο το δυναμικό της τροχαίας λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που συνεχίζει την επέλασή της. Προς την αποφυγή ατυχημάτων και προβλημάτων κατά τις μετακινήσεις των πολιτών, ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι ότι κλείνει η Εθνική από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Πιο αναλυτικά οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής από την Τροχαία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αφορούν την κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα, με την απαγόρευση να ισχύει και για τα δύο ρεύματα.

Τονίζεται ότι η κακοκαιρία είναι έντονη, συνοδεία ισχυρών ανέμων και αναμένεται να επικρατήσει παγετός, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Δευτέρα (06.02.2023), γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν πεζή ή με όχημα. Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να μετακινηθούμε, προτού ξεκινήσουμε, ενημερωνόμαστε: για την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε νέα ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», όλα τα οχήματα που κινούνται στην Αττική πρέπει να έχουν όλα αντιολισθητικές αλυσίδες. Διαφορετικά προβλέπεται πρόστιμο.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι στο ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχει και αναλυτική – επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας, χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κ.λπ. λόγω καιρικών φαινομένων, για όλη την επικράτεια.

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook
https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button