ΜΟΔΑ

Linda Evangelista: το διάσημο μοντέλο υπέστη «μόνιμη παραμόρφωση» μετά από επιπλοκή σε μια κρυολιπόλυση

Η Linda Evangelista ήταν ένα απο τα top model την δεκαετία του 1990 .Μια πανέμορφη γυναίκα που μεσουρανούσε στα ντεφιλέ και τις φωτογραφίσεις μόδας .

Σήμερα  είναι 56 ετών και είχε μια περιπέτεια που επηρέασε ασχημα την  ψυχική της υγεία αλλά και την καριέρα της.

Μια πολύ  σπάνια επιπλοκή για την οποία δεν είχε ενημερωθεί ότι μπορεί να της συμβεί κατα την διάρκεια  μιας συνεδρίας  κρυολιπόλυσης,  δεν αποκαταστάθηκε ποτέ από τις διορθωτικές επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθει.Σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία χρόνια.

«Η παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού», όπως λέγεται η τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους μετά τη κρυολιπόλυση, «με οδήγησε σε κατάθλιψη», σημειώνει γνωστοποιώντας, παράλληλα, πως κινείται νομικά κατά των υπευθύνων για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Η Linda Evangelista εξήγησε:

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια. Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button