Ελλάδα

Κρήτη : 39χρονος βίαζε συστηματικά την 49χρονη σύντροφο του

Σύμφωνα με καταγγελία άνδρας    φαίνεται ότι βίαζε συστηματικά τη σύντροφό του τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αρχές.

Πιο αναλυτικά με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα  όλα συνέβησαν χθες, όταν μια 49χρονη γυναίκα πήγε στις Αρχές και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Όπως η ίδια  αναφέρει στην καταγγελία  ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο έως και χθες τη βίαζε, την απειλούσε και τη μείωνε συστηματικά. Ο κόμπος φαίνεται ότι έφτασε στο… χτένι χθες, και η 49χρονη πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Μάλιστα, χθες, κατά τη διάρκεια του καβγά που είχαν, ο 39χρονος προκάλεσε και φθορές στο δίκυκλό της.

Ο ίδιος επί έξι χρόνια βίαζε και την πρώην σύζυγό του

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και με την πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη από τη Ρουμανία.

Όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο 39χρονος τη βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019, ενώ χθες ο ίδιος φαίνεται να πήγε στο σπίτι της και να την απείλησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button