Ελλάδα

Κρατούμενος στις Φυλακές Τρικάλων κατάπιε ξυράφια – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις Φυλακές Τρικάλων, όταν κρατούμενος φέρεται να κατάπιε ξυράφια, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρχών και των υγειονομικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, το συμβάν έγινε αντιληπτό από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο κρατούμενος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Οι γιατροί έκριναν ότι απαιτείται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί υπεβλήθη σε εξετάσεις και νοσηλεύεται φρουρούμενος, με την υγεία του να παρακολουθείται στενά.

Τα κίνητρα πίσω από την πράξη του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η διεύθυνση των φυλακών έχει διατάξει εσωτερική έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button