Ελλάδα

Κιβωτός : Η οικονομική αστυνομία βρήκε μεγάλο ποσό σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό

Αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία κατά την έφοδό της στη δομή της Κιβωτού του κόσμου στον Κολωνό, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει χώρος όπου χρησιμοποιείται και ως σπίτι από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες , οι αστυνομικοί εντόπισαν το μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε χρηματοκιβώτιο, ενώ αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι «από τη χθεσινή έρευνα σε ακίνητα και εγκαταστάσεις του ιδρύματος υπήρξαν ευρήματα, που μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμα».

Η  οικονομική αστυνομία έχει ήδη στείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα το υλικό από τις χθεσινές έρευνες. Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στον Κολωνό σχετίζεται με αυτό που είχε ληφθεί από θυρίδα τραπεζικού υποκαταστήματος της ίδιας περιοχής , μετά την επίσκεψη της παπαδιάς πριν από εννέα ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε  ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπήρχαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει κατά την εξέλιξη των ερευνών, καθώς αναμένονται απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία θα συνεχίσει τις έρευνες σε ακίνητα που συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έχει από τη Δευτέρα ανάψει το πράσινο φως για εκτεταμένες έρευνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button