ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάθη Βεκρή: Η ζωή δεν μας θέλει θεατές ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες!

Το enjoynews.gr δίνει «βήμα» σε υποψηφίους των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ώστε να προβάλουν τις θέσεις τους και τις δράσεις που σκοπεύουν να κάνουν εφόσον εκλεγούν.

Οι τοπικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν μικρά η μεγαλύτερα προβλήματα και πιστεύουμε ότι η ενημέρωση και οι απαντήσεις των υποψηφίων στις ερωτήσεις της δημοσιογραφικής μας ομάδας  βοηθήσει τους πολίτες να επιλέξουν την ώρα της κάλπης.

Κυρία Βεκρή γιατί αποφασίσατε την κάθοδό σας στις δημοτικές εκλογές;

Είναι εύκολο να κάθεσαι και από τον καναπέ να κρίνεις τα κακώς κείμενα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και να λες  « αν ήμουν εγώ θα…». Δυστυχώς στην χώρα ξέρετε είμαστε όλοι καλοί προπονητές, καλοί Πρωθυπουργοί Προέδροι και φυσικά καλοί Δήμαρχοι.

Το δύσκολο όμως είναι να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βγεις μπροστά συζητώντας με τους συμπολίτες σου τα προβλήματα που τον απασχολούν ώστε να μπορείς  να προτείνεις λύσεις, να διαφωνήσεις και να αναλάβεις δράση.Όντας δημότης στην περιοχή της Βάρκιζας ,αλλά και εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχη και να περιμένω από τους άλλους να προσφέρουν στα παιδιά μου και στα παιδιά των συμπολιτών μου το βιωτικό επίπεδο που τους αξίζει.

Με την υποψηφιότητα μου αυτή θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και παράλληλα, να ενεργοποιήσω και εγώ από την μεριά μου ,όλες εκείνες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας για το κοινό καλό.

Είμαι σίγουρη με την πολύχρονη εμπειρία μου σε πολλά και διαφορετικά πεδία αλλά και  και με συμμάχους τους συμπολίτες μου  ,θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις προκλήσεις της εποχής μας αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ομορφιά και την ανθρωπιά στην “Πόλη” μας!!

Γιατί την “Πόλη” για να ζεις την κάνουν πρώτα από όλα .. οι άνθρωποί της!!Με πίστη και όραμα για ένα ακόμα πιο φωτεινό μέλλον !

Γιατί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο;

O κος Κωνσταντελλος με την  πολύχρονη πείρα του αλλά και την αποτελεσματικότητα του που είναι αδιαπραγμάτευτη στην αυτοδιοίκηση κέρδισε επι σειρά ετών την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Ακόμα και όταν χρειάστηκε να πάρει μεγάλες και γενναίες αποφάσεις για το καλό του Δήμου μας το τόλμησε έχοντας ως κινητήρια δύναμη την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του που τον τιμούν με τη ψήφο τους.

Παράλληλα, δίπλα του στρατευθήκαμε  μία ομάδα πολιτών και όχι πολιτικών, που δεν φοράμε κομματικές παρωπίδες και δεν έχουμε προσωπικά κίνητρα. Η βελτίωση της καθημερινότητας και η συνεχής εξέλιξη, είναι η κορυφή στην πυραμίδα των προτεραιοτήτων του δημάρχου  από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκε με τα κοινά κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη!

Πειτε μας κάποια πράγματα για εσας;

Eίμαι ειδικός οικονομικός σύμβουλος (Financial Planner) Marketing /Kαινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Με τις γνώσεις μου και πολύπλευρη εμπειρία μου σε πολλά πεδία επιθυμώ να συμβάλλω στη δημιουργία ενός κατάλληλου και φιλικού περιβάλλοντος στο τόπο που ζώ!!Ένας τόπος που θα πρεσβεύει η #αξιοπρέπεια και η #διαφάνεια προς όφελος όλων των πολιτών.

Βλέπουμε πλέον πολλούς δημοτικούς συμβούλους στις παρατάξεις  το γεγονός αυτό κάνει πιστεύετε δύσκολη την επιλογή;
Όπως σας είπα πιστεύω ότι η συμμετοχή είναι σημαντική και ειδικά τώρα  σε τόσο κρίσιμους καιρούς και ακόμα πιο ειδικά όταν πρόκειται για αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς επηρεάζουν  πολύ οι όποιες  επιλογές μας, τον άμεσο τρόπο ζωής μας, αλλά και των κατοίκων της περιοχής !
Από την άλλη μεριά οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουνε την ευκαιρία να κάνουν την διαφορά μέσα από  περισσότερες επιλογές των συνεργατών τους .
 Ας φροντίσουν λοιπόν να επιλέγουν σωστά και να  στηρίξουν τους ικανούς με γνώσεις, εξειδίκευση και όραμα για ουσιαστική εξέλιξη !!
Το εκλογικό σώμα  είναι ώρα να αναλάβει την ευθύνη και να ψηφίσει με γνώμονα και μόνο το καλό του κάθε τόπου ξεχωριστά με ικανούς και έμπειρους ανθρώπους να τον εκπροσωπούν!!

Ποιο είναι το δικό σας μήνυμα για αυτές τι εκλογές ;

Η ζωή δεν μας θέλει θεατές ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες!

Όλοι  οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσοι συμμετέχουμε σε αυτές τι εκλογές στους δήμους και στις περιφέρειες της χώρας αλλά και όσοι έχουν σκοπό να ζητήσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών τους, οφείλουμε να ανταποκριθούμε έμπρακτα και ουσιαστικά στις απαιτήσεις, στους φόβους και στις επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας.

Ο κανόνας των εκλογών είναι ότι κερδίζει αυτός που έχει καθαρή στρατηγική και εκπέμπει το πιο σωστό μήνυμα με αποδείξεις!!

Και όπως ο επί εννέα χρόνια δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μας έχει τονίσει ..είμαστε όλοι εδω γιατί βάζουμε ψηλά τον πήχη. Και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία πόλη ανθρώπινη.

Που θα νοιάζεται και θα προσφέρει. Μία πόλη που μέσα από τις συνεχόμενες κρίσεις θα στέκεται δίπλα στον πολίτη μια ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Βεκρη Ακαθίστη (Κάθη) Υποψήφια Δημοτική Συμβουλος 3Β

Επαγγελματική Δράση

Ασφαλιστικός και Επενδυτικός Σύμβουλος (από το 1995) μέλος του Ε.Ε.Α.

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Καινοτομίας Marketing ,Βιώσιμου και Βιωματικού Τουρισμού.

Συμμετοχή σε παγκόσμια συνέδρια και επιτροπές για την τεχνολογία Πολιτισμό και Τουρισμό.

Διεύθυνση και οργάνωση για την διεθνή παραγωγή της ταινίας για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Συμμετοχή σε πολυάριθμες ,μουσικές παραγωγές και διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.(Ολυμπιακοί αγώνες /Παραολυμπιακοί) και ακτιβιστικές δράσεις (Iam not a doll project)με έντονη αρθογραφία σε πολλά πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button