Γαστρονομία

Ηράκλειο 29/3 : μια βραδιά για τους λάτρεις  του καλού κρασιού

To Κτήμα Λαντίδη κάνει ένα οινικό ταξίδι στο Oινοτέκα.

 

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για τους λάτρεις του καλού κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Ηράκλειο της Κρήτης στον ξεχωριστό χώρο του   ΟΙΝΟΤΕΚΑ (Γερωνυμάκη 4-6  ) όσοι θελήσουν να κάνουν ένα ταξίδι γεύσεων με εξαιρετικά Ελληνικά κρασιά .

Το ΟΙΝΟΤΕΚΑ δεν είναι απλά μια «οινοθήκη» αλλά ένας χώρος ανακάλυψης κι εμπειριών .

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου απο τις 18:00 θα φιλοξενήσει το Κτήμα Λαντίδη (Lantides Wines )για ένα οινικό ταξίδι!

 


Το Kτήμα Λαντίδη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1993 από τον Πανίκο Λαντίδη με έμφαση στην ανάδειξη του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Το έδαφος και το κλίμα της Νεμέας ήταν αυτό που ώθησε τον Πανίκο Λαντίδη να καλλιεργήσει στα εδάφη της ευγενείς ποικιλίες αμπέλου όπως Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά.

Τα κρασιά του κτήματος Λαντίδη με εξαιρετικές ετικέτες έχουν πιστούς φίλους όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ,καθώς η ποιότητα τους κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς σομελιέ ώστε να τα προτείνουν σε ανθρώπους που ψάχνουν ένα εξαιρετικό κρασί.

Με παραγωγή σήμερα 200.000 φιάλες ετησίως και εξαγώγιμα προϊόντα περίπου το 50% της παραγωγής, κυρίως στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Βέλγιο, στη Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία μπορεί να θεωρηθεί αένα απο τα πιο αξιόλογα Ελληνικά brand στον χώρο τον κρασιών.

Ευκαιρία λοιπόν για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα εξαιρετικά αυτά κρασιά  απο κοντά να επισκεφθούν τον φιλόξενο χώρο του ΟINOTEKA αύριο στο Ηράκλειο .

Επιμέλεια ENJOY GREECE MAGAZINES

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button