ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής κατάφερε να κρατήσει ανοιχτές τις οδικές αρτηρίες ευθύνης της

Ο  Διόνυσος όπως και άλλες περιοχές αντιμετώπισε  σήμερα αυξημένα  προβλημάτα λόγω κακοκαιρίας.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης είχε σύσκεψη   στο Διόνυσο για την αντιμετώπιση των αυξημένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και τον Δήμαρχο Διόνυσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής έχει καταφέρει να κρατήσει ανοιχτές τις οδικές αρτηρίες ευθύνης της και συμβάλει στη διάνοιξη και σημείων εκτός αρμοδιότητάς της. Οι δήμοι και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να εξασφαλίσουν την προσβασιμότητα στο δίκτυο τους.

Η ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να αναλάβει τις δικές της ευθύνες για να αποκαταστήσει τις εκτεταμένες βλάβες που υπάρχουν ιδιαίτερα στον Δήμο Διονύσου, όπου έχουν πέσει περισσότερα από 200 δέντρα. Μέχρι αυτή την ώρα η Περιφέρεια Αττικής έχει εξασφαλίσει πάνω 5.000 τόνους αλάτι σε Δήμους της Αττικής, ενώ έχει σε πλήρη κινητοποίηση πάνω από 100 μηχανήματα, χωματουργικά, φορτωτές, γκρέιντερ τα οποία επιχειρούν όπου παρατηρούνται προβλήματα.

Ο Γιώργος Πατούλης :Είμαστε δίπλα στους πολίτες και θα παρεμβαίνουμε άμεσα όπου απαιτείται, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα είναι ασφαλείς. 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button