Διεθνή

Η πιο «αποτυχημένη» απεικόνιση της πριγκίπισσας Νταιάνα

 

Το Sunken Garden, ήταν ο αγαπημένος κήπος της πριγκίπισσας Νταιάνα στο Kensington Palace.

Φέτος με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό της και 60 από τη γέννησή της οι γιοι της, Ουίλιαμ και Χάρι έκαναν την ανάθεση στον γλύπτη Ian Rank Broadley να κάνει ένα γλυπτό αφιερωμένο στην μητέρα τους.

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους και παρέστησαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα είναι ένα μνημείο για τη ζωή και την κληρονομιά της.

Τα αποκαλυπτήρια έδειξαν μια αποτυχημένη μάλλον απεικόνιση αφού αυτή η γυναίκα στη μέση της γλυπτικής σύνθεσης δεν είναι με τίποτε η «βασίλισσας της καρδιάς μας» .

Μια άλλη Νταϊάνα που δεν γελάει, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένας άνθρωπος που ακόμα και στη μεγαλύτερη θλίψη του, δεν έχανε το μειδίαμα από το πρόσωπο. Το χαμόγελο ήταν το χαρακτηριστικό της, έως το τέλος.

Η φιγούρα της στο γλυπτό δεν μοιάζει με τίποτε την αγαπημένη πριγκίπισσα  .

Λένε ότι  ο γλύπτης στηρίχθηκε σε μια φωτογραφία της με τον Χάρι πιτσιρικά, μια φωτογραφία που αγαπά ιδιαίτερα  ο γιος της. Η χάρη της και η γλύκα της πραγματικής ζωής δεν αποτυπώνεται με τίποτε σε αυτό το γλυπτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button