Τουρισμός

Η Πάρος το καλύτερο νησί της Ελλάδας για ομάδα Αυστραλών, Νεοζηλανδών και Αμερικανών δημοσιογράφων

Την Πάρος ξεχώρισαν  ανάμεσα στα 24 κατοικημένα νησιά των Κυκλάδων, δημοσιογράφοι απο την Αυστραλία την Νεα Ζηλανδία και την Αμερική σαν ένα απο τα πιο αγαπημένα μέρη για διακοπές στην Ελλάδα.

Όπως γράφει ο Bob Wallace στην αυστραλιανή εφημερίδα NZHerald  όταν επισκέφθηκε το νησί με ομάδα συναδέλφων του η άποψή του ήταν ότι η Πάρος ξεχωρίζει .

Μάλιστα η γνώμη αυτή βρήκε σύμφωνη όλη την ομάδα του που προηγουμένως είχε περιηγηθεί  σε διάφορα Ελληνικά νησιά .

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για  την πολυδιαφημισμένη και φωτογραφημένη Σαντορίνη, καθώς και την Νάξο.Η ομάδα των δημοσιογράφων μάλιστα έκανε ψηφοφορία το τελευταίο βράδυ του ταξιδιού της  για να ξεχωρίσουν ποιον από τους προορισμούς αξιολογούσαν ως τον καλύτερο.

Και συνεχίζει:«Προς έκπληξή του, μεταξύ της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, η ομόφωνη ψηφοφορία πήγε ήταν υπέρ της Πάρου – ίσως ακόμη πιο συναρπαστική δεδομένου ότι μόλις είχαμε τελειώσει να βιώνουμε τα αναμφίβολα μαγευτικά νησιά με μοναδικά αξιοθέατα όπως αυτά της Νάξου και της Σαντορίνης. Η άποψη της ομάδας ήταν ότι «η Πάρος κέρδισε τις εντυπώσεις μας ».

Στην περιγραφή του, ο συντάκτης της εφημερίδας αναφέρει επίσης ότι «η Πάρος φαίνεται σχετικά παρθένα και είναι ένα όμορφα ισορροπημένο μείγμα από αμμώδεις παραλίες και θαλάσσια σπορ, και με πολλές δελεαστικές επιλογές φαγητού, έντονη νυχτερινή ζωή, παραδοσιακά ασβεστωμένα κτίρια και υπέροχο φυσικό τοπίο».

«Η Πάρος – συνεχίζει το δημοσίευμα -εντυπωσιάζει  με το λιμάνι και το φυσικό της τοπίο.
Φροντίστε να βρεθείτε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή,με τις 100 πόρτες (99 είναι γνωστές, η 100η λέγεται μυστική) και το γοητευτικό ορεινό χωριό Λεύκες, στο κέντρο του νησιού με θέα στο γραφικό τοπίο, και στη θάλασσα. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε  προς το γραφικό λιμάνι της Νάουσας. Θα βρείτε  παλιά λατομεία μαρμάρου που έχουν συνεισφέρει στην ιστορία με διάφορους τρόπους»

Η Πάρος όπως φαίνεται εντυπωσίασε την ομάδα του Bob Wallace όπως εντυπωσιάζει καταφέρνει να εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες της Έλληνες η ξένους 

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button