Ελλάδα

Η χώρα μας «χωρίς ανταγωνισμό» πρώτος προορισμός για διακοπές, μετα τα lockdown σύμφωνα με Tour Operators του εξωτερικού


Στους πρωταγωνιστές της ανάκαμψης του 2021 τοποθετούν οι διεθνείς τουριστικοί οίκοι την Ελλάδα, καθώς το εμβόλιο φέρνει την ανάκαμψη του τουρισμού νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Τα ξενοδοχεία στο δεύτερο lockdown δεν υποχρεώθηκαν να κλείσουν όπως έγινε το Μάρτιο. Στην πραγματικότητα είναι ουσιαστικά κλειστά- είτε κυριολεκτικά, είτε λόγω απουσίας πελατών.

Μετά τις τεράστιες απώλειες που κατέγραψε η θερινή σεζόν και η χειμερινή περίοδος είναι ολοκληρωτικά χαμένη,με την απαγόρευση μετακίνησης.

Ο εγχώριος τουρισμός σε κάθε χώρα  αναμένεται να ανακάμψει πολύ ταχύτερα και δυναμικότερα από ό,τι ο διεθνής, και να προσεγγίσει τα προ κρίσης επίπεδα σύντομα.

Οι πιο επιφυλακτικοί βλέπουν οτι θα χρειαστούν ένα με δύο χρόνια να επανέλθουν στην προ κορονοϊού κατάσταση τα διεθνή ταξίδια.

Οι επιβάτες πάντως ψηφίζουν « Ελλάδα» για τις πρώτες τους διακοπές μετά τα lockdown . Η Ελλάδα αποτελεί έναν εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό  στο εξωτερικό, και πολλοί τουρίστες  επιλέγουν να περάσουν να κάνουν τις διακοπές τους στην χώρα μας,που σίγουρα αυτήν την φορά θα συνοδεύονται με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης απο τον ιό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button