ΕλλάδαΤουρισμός

H Emirates ανακοινώνει συμφωνία με την Aegean Airlines σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς

Η αεροπορική εταιρεία Emirates  ξεκίνησε μια νέα συνεργασία σήμερα με την Aegean Airlines, επιτρέποντας στους πελάτες της να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς μέσω Αθήνας, χρησιμοποιώντας ένα μόνο εισιτήριο.

Η Emirates θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις πτήσεις της AEGEAN, παρέχοντας στους πελάτες της πτήσεις σε Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η AEGEAN θα τοποθετεί επίσης τον κωδικό της σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας, προκειμένου οι πελάτες της να επωφεληθούν από τον κόμβο της εταιρείας στο Ντουμπάι.

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η AEGEAN θα αυξήσουν περαιτέρω το δίκτυο κοινής χρήσης κωδικών για να συμπεριλάβουν οκτώ ακόμη ευρωπαϊκές περιφερειακές διαδρομές μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολης, μεταξύ άλλων, καθώς και προς τα δυτικά στις πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) από την Αθήνα και New York (JFK) από το Μιλάνο.

Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος, την Αθήνα, με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις που εκτελούνται με Boeing 777.

Η τοποθέτηση του κωδικού της Emirates σε πτήσεις της Aegean Airlines θα προσφέρει στους πελάτες «μια άνετη και απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης και μια συνεπή πολιτική αποσκευών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button