ΤΑΞΙΔΙΑΤουρισμός

H American Airlines ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις JFK Airport Νέα Υόρκη – Aθήνα

Από τις 3 Ιουνίου, η American Airlines θα ξεκινήσει νέα πτήση για τη σεζόν του καλοκαιριού 2021 που θα συνδέσει Αθήνα με Νέα Υόρκη (JFK) με αεροσκάφος Boeing 777-200 και οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 25 Ιανουαρίου.

Η American είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που εισήγαγε διαβατήριο υγείας για εισερχόμενα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες από όλους τους διεθνείς προορισμούς. Οι πελάτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή VeriFLY για να επιβεβαιώσουν τις δοκιμές και άλλες απαιτήσεις ταξιδιού COVID-19 από τις 23 Ιανουαρίου.

Η εφαρμογή VeriFLY, ένα κινητό διαβατήριο υγείας που βοηθά τους πελάτες να κατανοήσουν και να επαληθεύσουν τις ταξιδιωτικές τους απαιτήσεις, θα είναι διαθέσιμη για ταξιδιώτες από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, για ταξίδια από όλους τους διεθνείς προορισμούς. Η American επεκτείνει την πρόσβαση στην εφαρμογή για να υποστηρίξει την απαίτηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ ότι όλοι οι επιβάτες ηλικίας 2 ετών και άνω που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες από οποιοδήποτε διεθνές τεστ τοποθεσίας αρνητικό για το COVID-19 εντός τριών ημερολογιακών ημερών από την αναχώρηση.

Η χρήση της εφαρμογής VeriFLY είναι απλή. Μετά τη λήψη της εφαρμογής από το iOS App Store ή το Google Play Store, οι πελάτες δημιουργούν έναν λογαριασμό, εισάγουν τον προορισμό τους και μεταφορτώνουν την απαιτούμενη τεκμηρίωση, όπως απόδειξη αρνητικής δοκιμής COVID-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button