ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Ημέρα της Γυναίκας 2021: Τιμάμε τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του COVID-19

 


Γυναίκες  νοσηλεύτριες ,Ιατροί δίνουν εδώ και ένα χρόνο μάχη με τον κορονοϊο.Ακούραστες και αφοσιωμένες στον συνάνθρωπο ,  κάθε μέρα χωρίς ωράριο ,χωρίς να σκεφτούν τους εαυτούς τους και τα σπίτια τους.

Eίναι οι ηρωίδες της πρώτης γραμμής σε αυτόν τον αμείλικτο Υγειονομικό Πόλεμο .

Δουλεύουν μεσα στις  Εντατικές δίνοντας την ψυχή τους  στους ασθενείς τους,που  εάν τις συναντήσουν κάποια στιγμή έξω από το νοσοκομείο, δεν πρόκειται να τις αναγνωρίσουν.
Και όμως βρίσκονται ημέρες δίπλα τους, χαίρονται όταν πάνε καλά, σχεδόν πανηγυρίζουν και φωτογραφίζονται μαζί τους όταν τους αποδιασωληνώσουν και δακρύζουν όταν …δεν καταφέρνουν να τους σώσουν.

Είναι οι ΗΡΩΙΔΕΣ της καρδιάς μας

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφιερώνει τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας στον παγκόσμιο αγώνα των γυναικών κατά της κρίσης του COVID-19.

Σε όλες τις γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Τέλος πολλές γυναίκες  έχουν επίσης πληγεί σοβαρά από την κρίση λόγω της απώλειας θέσεων εργασίας ή της απασχόλησής τους σε επισφαλείς θέσεις εργασίας. Επιπλέον, οι συνεχόμενοι εγκλεισμοί έχουν οδηγήσει σε αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας.

Ας στηρίζουμε την γυναίκα κάθε μέρα ….μια μέρα δεν είναι αρκετή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button