Ελλάδα

Γάμοι και βαφτίσεις χωρίς μουσική!!!

Οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων θα ξεκινήσουν λοιπόν την Δευτέρα 31 Μαΐου με τους όρους που λειτουργεί η εστίαση. Δηλαδή χωρίς μουσική.

Στην χθεσινή ενημέρωση   ο κ. Χαρδλιάς ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την μουσική στις εκδηλώσεις όπως γάμοι και βαφτίσεις μουσική δεν θα επιτρέπεται στους χώρους δεξιώσεων όπως και στην εστίαση.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που ελήφθησαν από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και τόνισε πως δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης αλλά το λένε έρευνες και επιδημιολόγοι, «διότι η μουσική μας αναγκάζει να μιλάμε πιο δυνατά»

Το πως είναι δυνατόν να γίνει ένας γάμος «σιωπηλός» δεν μας το εξήγησε ο κ Υπουργός .Η ύψιστη στιγμή γιορτής για ένα ζευγάρι η…δική τους μέρα θα παραπέμπει σε συνέδριο ….

Η Ελληνική κοινωνία θέλει να γιορτάζει τον γάμο την ,βάφτιση με μουσική και χορό.

Η απόφαση αυτή θα στρέψει πολλούς «στην παρανομία» με μόνη αιτία την γιορτή και το τραγούδι σε στιγμές χαράς .

Την ώρα που τα λεωφορεία είναι γεμάτα σε ώρες  αιχμής  ,οι εμπορικοί δρόμοι επίσης ,και υπάρχει συγχρωτισμός σε πολλές δραστηριότητες της καθημερινότητας μας ,η αποφαση αυτή θα πρέπει μάλλον να αναθεωρηθεί για να μην γίνει «του κουτρούλη ο γάμος» ιδιαιτέρως στην ελληνική επαρχεία όπου γάμος μουγκός δεν πρόκειται να γίνει σε καμμία περίπτωση ….έναν χορο θα τον κάνουν…. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button