ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φρίκη στο Δαφνί: Τρόφιμος ψυχιατρείου δολοφόνησε 44χρονη με κομμάτι γυαλί

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 44χρονης τρόφιμου στο ψυχιατρείο του Δαφνιού από έναν 47χρονο επίσης τρόφιμο . Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα κομμάτι γυαλί για να της αφαιρέσει τη ζωή, με το θύμα να υποκύπτει στα τραύματα του πριν προλάβει να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Μετά το έγκλημα, ο 47χρονος κατάφερε να διαφύγει, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες εντός και γύρω από το ψυχιατρείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν πεταμένα τα ρούχα του, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι πιθανώς κρύβεται γυμνός εντός του ιδρύματος. Στις έρευνες συμμετέχουν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος είχε διαπράξει άλλη δολοφονία τον περασμένο Νοέμβριο στην Κέρκυρα, αλλά λόγω ακαταλόγιστου είχε οδηγηθεί σε εγκλεισμό στο ψυχιατρείο.

Το τραγικό περιστατικό φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της φύλαξης ατόμων που έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα, με ειδικούς να επισημαίνουν ότι «τα ψυχιατρικά νοσοκομεία δεν είναι φυλακές» και να επαναφέρουν το πάγιο αίτημα για αλλαγές στη νομοθεσία σχετικά με τη νοσηλεία ατόμων που εμπίπτουν στο άρθρο 69 του Ποινικού Κώδικα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button