Ελλάδα

Εξαφανίστηκαν στη Πάτρα 5 αδέρφια από το νοσοκομείο στο Ρίο όπου είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή

Θρίλερ εξελίσσεται  στην Πάτρα καθώς  πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο στο οποίο είχαν μεταφερθεί μετά από εισαγγελική εντολή καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τους η επιμέλεια.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικιών 8, 9, 10, 11 και 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο, όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και τα πέντε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου , τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button