Ελλάδα

Τηλεφωνική απάτη στην Άρτα: Πήραν 5.200 ευρώ από ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο και επέμβαση της κόρης της

Στο πλαίσιο ερευνών  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την εξιχνίαση περιπτώσεων τηλεφωνικής απάτης ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ημεδαπόςκαι ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Πιο συγκεκριμένα , το πρωί της (22/10) άγνωστος συνεργός τουςτηλεφώνησε σε ηλικιωμένη στην Άρτα και προσποιούμενος τον ορθοπεδικό ιατρό, την έπεισε να παραδώσει χρηματικό ποσό 5.200 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, ως έξοδα χειρουργικής επέμβασης, στην οποία έπρεπε να υποβληθεί η κόρη της, ύστερα από υποτιθέμενο τροχαίο που είχε.

Ακολουθώντας τις υποδείξεις του, η ηλικιωμένη εναπόθεσε σακούλα με τα χρήματα και τα χρυσαφικά σε κεντρικό σημείο της πόλης, που, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παρέλαβε αμέσως μετά ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε., όπου τον ανέμενε η ημεδαπή συνεργός του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button