Magazino

Ένα Gala με Ελληνική ψυχή που συγκέντρωσε  1,1 εκατομμύριο δολάρια για την έρευνα κατά του καρκίνου

900 διακεκριμένοι καλεσμένοι συνέβαλαν με γενναιοδωρία στην εκπλήρωση ενός σημαντικού στόχου.

Είναι σημαντικό ότι οι Έλληνες της  Διασποράς έχουν ευαισθησίες και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με κάθε δυνατό τρόπο.

Με κινητήριο δύναμη την αγάπη της για τον συνάνθρωπο η  γνωστή για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της οικογένεια Μπούση και κυρίως την κυρία  Ελένη Μπούση η οποία είναι η υπέρ δραστήρια ιδρύτρια του HCRF (Ιπποκρατικού Ιδρύματος Καρκίνου) διοργανώσαν και φέτος ένα Gala υπερπαραγωγή με γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου  να προσφέρουν γενναιόδωρα στον τομέα της έρευνας κατα του καρκίνου.

Το 8ο Ετήσιο Γκαλά του Ιπποκρατικού Ιδρύματος Καρκίνου έλαβε χώρα στο Navy Pier στο Σικάγο και συγκέντρωσε πάνω από 1,1 εκατομμύριο δολάρια για την έρευνα κατά του καρκίνου .

Η λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πολύ εντυπωσιακό Aon Ballroom, ήταν μια εξαιρετική στιγμή φιλανθρωπίας, κομψότητας και συνεχούς ελπίδας κόντρα στη μάστιγα της εποχής.

Στο γκαλά παρευρέθηκαν προβεβλημένες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Εξωτερικών Alexi Giannoulias, της Προέδρου της Επιτροπής του Cook County Toni Preckwinkle του Σικάγο, της Ταμία της Επαρχίας Cook Maria Pappas, της Επιτρόπου Maryiana Spyropoulos, πολλοί πολιτικοί και επιχειρηματίες διεθνούς κύρους οι οποίοι , μαζί με ακόμη 900 διακεκριμένους καλεσμένους συνέβαλαν με γενναιοδωρία στην εκπλήρωση ενός σημαντικού οικονομικού στόχου.

Το Γκαλά επιμελήθηκε η DC Baldwin Productions, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής Peter Dundas και ο Evangelo Bousis υπηρέτησαν επαξίως ως το ζευγάρι προέδρων, έχοντας ως στόχο να μας υπενθυμίσουν γιατί συνεχίζουμε τον αγώνα κατά του καρκίνου ο οποίος δυστυχώς αυξάνει  στα ποσοστά εμφάνισης στη νεολαία μας.

Με τον Lou Canellis του FOX 32 News ως Παρουσιαστή της Εκδήλωσης και τη σαγηνευτική ηθοποιό και μοντέλο Dree Hemingway ως παρουσιάστρια, το Γκαλά ήταν μια εκδήλωση γεμάτη αστέρια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης το American Legion Color Guard,το οποίο απέδωσε  φόρο τιμής στην Ημέρα των Βετεράνων , η οποία φέτος συνέπεσε με την ημερομηνία του Γκαλά. Για να τιμήσει την περίσταση, η Marianna Betondo ερμήνευσε με συναρπαστικό τρόπο τον εθνικό μας ύμνο.

Η ιδρύτρια του HCRF κ. Ελένη Μπούση και ο Διευθυντής του Καρκινολογικού Κέντρου Robert H. Lurie του Πανεπιστημίου του Northwestern, Δρ. Λεωνίδας Πλατανιάς, Δρ. Νικόλ Λιάδης και η Danielle Σαμοϊλόβιτς προσκάλεσαν με πάθος όλους τους παρευρισκομένους να πιστέψουν στη δύναμη της φαντασίας και υπογράμμισαν τη βαθιά σημασία της έρευνας κατά του καρκίνου. Επαναβεβαιώνοντας τη σημασία της έρευνας και της ενότητας στην προσπάθεια για έναν κόσμο χωρίς καρκίνο. Η ψυχαγωγία της βραδιάς έφτασε στο αποκορύφωμά της με μια συναρπαστική εμφάνιση του Akis Kalmoukis, ενός τενόρου όπερας από την Ευρώπη, ο οποίος με την αγγελική του φωνή μας έδωσε φτερά να πετάμε .Οι καλεσμένοι χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους Sway Chicago και DJ John Gramatis.

Η βραδιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσω της γενναιοδωρίας των κορυφαίων χορηγών της, συμπεριλαμβανομένων των Ελένης και Jimmy Μπούση, Peter και Ethel Parthenis, Ελένης Τζώτζολη, Ken Griffin, Jeff και Lisa Aronin, Tim Ozinga, Robert Unanue της Goya Foods, Constantine και Maria Danos, Calamos Investments, Alex και Danielle Σαμοϊλόβιτς της Cedar St., Mary Jo και Joe Mcmahon της Country Delight, Tim και Julie Hendricks της Parlor Hospitality Group και Ros.

Ο Vologin της Estelle Beauty, μεταξύ πολλών άλλων επιφανών χορηγιών διαδραμάτισε έναν καθοριστικό ρόλο με τη σταθερή υποστήριξη και τις συνεισφορές του για την επιτυχία της βραδιάς. Οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι χάρη στον  κορυφαίο σεφ Νίκου Μαρίνου από την Levy που επιμελήθηκε το μενου.

Το Γκαλά ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία του οράματος του Robert H. Lurie, “ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.”

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι η σπουδαία αυτή εκδήλωση με το τεράστιο ποσό που συγκέντρωσε θα βοηθήσει την έρευνα κατα του καρκίνου και έστω και μια ζωή να μπορέσει να σωθεί είναι μια τεράστια νίκη απέναντι στην μάστιγα της εποχής.

Μπράβο στην κ Ελένη Μπούση στον Δρ. Λεωνίδας Πλατανιάς, Δρ. Νικόλ Λιάδης και η Danielle Σαμοϊλόβιτς σε όλους όσους προσέφεραν με γενναιοδωρία για  αυτό τον τόσο ιερό σκοπό. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους Έλληνες Ομογενείς μας που είναι πάντα αρωγοί στο κοινωνικό σύνολο.

👉 ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook για περισσότερη ενημέρωση και όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα  https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button