Ελλάδα

Έκτακτη ανακοίνωση για αποφυγή συναθροίσεων απευθύνει ο Δήμος Κρωπίας λόγω και των ασυνήθιστων πολύ καλών καιρικών συνθηκών

Ο Δήμος Κρωπίας απευθύνει έκκληση για αυστηρή τήρηση της  αποφυγής  συναθροίσεων που οδηγούν σε συνωστισμούς  σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό .

Με έκτακτη ανακοίνωση μας προτρέπει να αποφύγουμε συνωστισμούς σε  υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους, στο παραλιακό μέτωπο του Κορωπίου (π.Αγ.Δημήτριος, π.Σκαλάκια, π.Νησί Ντούνη, π.Αγία Μαρίνα/ΝΑΟ Κέκρωψ, π.Λουμπάρδα/Χαγιάτια), αλλά και στον Υμηττό (Σέσι, Προφ.Ηλίας κ.α), στο Παλάτι, στο Στρογγύλι, στον Αγ.Νικόλαο Κόντρες κ.α. λόγω και των ασυνήθιστων πολύ καλών καιρικών συνθηκών που  επικρατούν από σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ιδιαίτερα αυτών που θα ακολουθήσουν, το τριήμερο, Παρασκευή 5,  Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021.

Το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο Κρωπίας όπως και σε όλη την Αττική, βαίνει πολύ αυξημένο.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και οφείλουμε ως Δήμος, ως πολίτες του Δήμου Κρωπίας, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συγγενείς και φίλους μας.

Δεν είναι ώρα για διαμάχες και αντιδράσεις. Tηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας  που ισχύουν. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button