MagazinoΓαστρονομία

Ενα «Μαντρί» που έγινε ο παράδεισος των καλοφαγάδων


Είναι πλέον γνωστό πως υπάρχει ένα διαφορετικό  «Μαντρί» ψηλά στον Υμηττό στην Άνω Γλυφάδα που έχει φοβερό φαγητό αλλά και μοναδική θέα.

Εξαιρετική ιδέα για την Τσικνοπέμπτη (ασφαλώς με κράτηση) και όχι μόνον.

Ένας παράδεισος για τους κρεατοφάγους σε έναν πολύ κομψό και φιλόξενο χώρο που έχει δημιουργήσει με πολύ αγάπη ο Θανάσης Καραΐνδρος που είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης αυτού του καταπληκτικού εστιατορίου .

Ο κ Θανάσης Καραΐνδρος  είναι  η 3η γενιά που συνεχίζει και τιμά την οικογενειακή παράδοση και διακρίνεται σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου  εστιατορίου της  Ευρώπης για το 2021 στη Βερόνα της Ιταλίας από την αδελφότητα γαστρονομίας και οίνου ( CEUCO )

Ο ίδιος που είναι μέλος της διακεκριμένης Λέσχης Αρχιμαγείρων Acropolis-Chefs Club of Attica επιμελείται το εξαιρετικό μενου που ενθουσιάζει τους επισκέπτες .

Το «Μαντρί» επιλέγουν συχνά επίσημες αποστολές ξένων χωρών για να γευτούν αυθεντική Ελληνική κουζίνα και υπέροχα ψητά.

Best seller πιάτα ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Προβατίνα παιδάκια tomahawk

Κοκκινιστή προβατίνα με πουρέ μελιτζάνας

Κότσι αρνιού με άρωμα σκόρδου ,δεντρολίβανου & μελιου

Αρνάκι κλέφτικο

Παιδάκια αρνί 1977 (ιδία κοπή από το1977)


Στο ΜΑΝΤΡΙ υπάρχουν επίσης πολύ δυνατές ετικέτες στην λίστα των κρασιών του αλλά και υπέροχο χήμα κρασάκι.

Και επειδή ο έρωτας περνάει απο …το στομάχι είναι μια εξαιρετική ιδέα για την γιορτη του Αγίου Βαλεντίνου. Πάρτε τον /την αγαπημένο σας και απολαύστε μοναδικές γεύσεις δίπλα στο τζάκι με θέα τα φώτα της πόλης.

Βαρδουσίων 29-Ανω Γλυφάδα τηλ κρατήσεων  210 9623071

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button