Διεθνή

Εικόνες απο την προσπάθεια άνδρα να πλησιάσει τον Κάρολο με πατίνι σπάζοντας τα μέτρα ασφαλείας

Μετα το χθεσινό περιστατικό όπου η αστυνομία συνέλαβε  έναν άνδρα ρίχνοντας τον στο πάτωμα όταν αυτός άρχισε  να τρέχει προς το φέρετρο της βασίλισσας με επιθετική διάθεση.

Σήμερα ένα ακόμη «περίεργο» περιστατικό έγινε γνωστό  όταν ένας νέος άνδρας με πατίνι παρα τα μέτρα ασφαλείας θέλησε να πλησιάσει το αυτοκίνητο που μετέφερε τον νέο Βασιλιά Κάρολο τον Γ´.
Η πρόθεση του έγινε αμέσως αντιληπτή απο την Αστυνομία που τον συνέλαβε.

Τα κίνητρα και των δυο περιστατικών παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθεί το γεγονός του εαν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά η όχι.

Υπάρχει πάντα η ανησυχία για άτομα εμμονικά με την βασιλική οικογένειας, που στο παρελθόν είχαν προσεγγίσει τα μέλη της με όχι και τόσο αθώους σκοπούς.

Το Κέντρο Αξιολόγησης Στοχευμένης Απειλής (FTAC) αποτελείται από 10 αστυνομικούς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, τρεις ανώτατους ιατροδικαστικούς νοσηλευτές, έναν πλήρους απασχόλησης κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγους και ψυχιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας. Το «FTAC» λαμβάνει 1.000 αναφορές τον χρόνο για άτομα που εμπλέκονται σε απειλές ή παρενόχληση κατά μελών της βασιλικής οικογένειας ή πολιτικών προσώπων. Από αυτές τις αναφορές οι μισές ερευνώνται από την αστυνομία ενώ για κάποια από τα άτομα που εμπλέκονται ακολουθεί αναφορά στις τοπικές υπηρεσίες Υγείας.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και θα ενταθούν λόγω της άφιξης πολλών ηγετών για την κηδεία της Βασίλισσας .

Πηγή φωτο :Τwitter /Via Reuters/Daily Mail

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button