Ελλάδα

Δωρεάν rapid test στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

Μόνιμο συνεργείο του ΕΟΔΥ

Στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος (είσοδος από τη Διαδόχου Παύλου, δηλαδή από την πλευρά της παραλίας).θα υπάρχει μόνιμο συνεργείο του ΕΟΔΥ .

Έτσι, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα διενεργούνται δωρεάν rapid test σε όλους όσοι το επιθυμούν, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους (βεβαίωση ως γνωστόν μπορούν να πάρουν μόνο οι εμβολιασμένοι).

«Το ιικό φορτίο στην ευρύτερη περιοχή μας ανεβαίνει και επιστρατεύουμε κάθε μέσο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και την καλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Το προσωπικό του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από σήμερα, καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στη Γλυφάδα μας, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, για τη διενέργεια δωρεάν rapid tests σε όλους όσοι το επιθυμούν.

Στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας (είσοδος από την παραλία), σε έναν χώρο που διαμορφώσαμε ώστε να είναι απολύτως άνετος, λειτουργικός και ασφαλής. Ελάτε με την ταυτότητά σας και φορώντας τη μάσκα σας και με τον γονέα ή κηδεμόνα αν είστε ανήλικοι (ή με εξουσιοδότησή τους).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button