Ελλάδα

Δήμος Σαρωνικού: Πλήθος κόσμου στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Παπαχρήστου. 

Στο κατάμεστο θεατράκι στη οδό Κύπρου, στο Λαγονήσι πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Παπαχρήστου για το Δήμο Σαρωνικού. 

Από νωρίς το πρωί επικράτησε το αδιαχώρητο, γύρω από τον ιδιαίτερα συμβολικό χώρο, όπου επέλεξε ο κ. Παπαχρήστου, εξαιτίας της πρωτοφανούς προσέλευσης κόσμου, που ξεπέρασαν τα 550 άτομα. 

Με το κεντρικό σύνθημα «ξεκινάμε», ο Δημήτρης Παπαχρήστου σήμανε την έναρξη των εργασιών για τις δημοτικές εκλογές του 2023, δηλώνοντας ότι θα κοιτά πάντα τους δημότες με καθαρή μάτια και θα δουλέψει με στόχο την μετατροπή του δήμου σε έναν δήμο πρότυπο. 

Η καλή προετοιμασία, η τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, η καινοτομία και το ήθος είναι τα 5 κρίσιμα σημεία στα οποία θα βασιστεί η νέα δημοτική ομάδα. 

Ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρούσα δημοτική αρχή, με την οποίας έχει εκλεγεί, εξαίροντας το έργο και τη δουλεία όλων των αντιδημάρχων, των τοπικών συμβούλων αλλά και σύσσωμης της παράταξης. Ο ίδιος υπογράμμισε, δε, ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με το ίδιο σθένος μέχρι το πέρας της θητείας του. 

Κλείνοντας, πριν παρουσιάσει την ομάδα των συνεργατών που θα τον πλαισιώνουν, ο κ. Παπαχρήστου δήλωσε ότι σε λίγους μήνες μετά από την κατάλληλη προετοιμασία θα ανακοινώσει την προεκλογική του υπόσχεση, όπως την ονόμασε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button