ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήμαρχος Πάρου Μ. Κωβαίος:η «Πάρος»προσέφερε και πάλι οτι ήταν ανθρωπίνως δυνατό -περιμένουμε το κράτος να προωθήσει τους ναυαγούς σε οργανωμένες δομές

 

Μετά το τραγικό ναυάγιο με 16 νεκρους μετανάστες που έγινε βόρεια της Παρου το enjoynews.gr  επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της Πάρου κύριο Μάρκο Κωβαίο, ο οποιος δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος ο ίδιος αλλά και οι δημότες του για την τραγική κατάληξη του ναυαγίου το οποίο συνέβει βόρεια της Πάρου.

Ο κ,Κωβαίος μας ενημέρωσε  ότι υπάρχουν  2 άνθρωποι με υποθερμία στο κέντρο υγείας του νησιού , ενώ για τους υπόλοιπους 61 που διασώθηκαν μας ενημέρωσε ότι έχουν ήδη μεταφερθεί σε  έναν πολυχώρο όπου έχουν στεγαστεί προσωρινά.

Οι κάτοικοι της Πάρου για ακόμη μια φορά επέδειξαν απαράμιλλη ανθρωπιά απέναντι στο τραγικό αυτό γεγονός .Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τους ευχαριστώ είπε ο κ Κωβαίος .

Στους ανθρώπους που περισυνελέγησαν διατέθηκαν άμεσα ρούχα, κλινοσκεπάσματα .είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό , για να προσφέρουμε  ένα καλό επίπεδο φιλοξενίας σαν νησί.

Ο κ Κωβαίος όμως τονίζει οτι απο εδώ και στο εξής πρέπει να αναλάβει δράση το επίσημο κράτος και να τους προωθήσει άμεσα σε ανάλογες δομές φιλοξενίας .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button