Χανιά: Συνελήφθη ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για διαφθορά
Πώς δρούσε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο σπίτι του ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον γιο του, ειδικό φρουρό, στα Χανιά, για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση.
Ο διοικητής σταθμού ΒΟΑΚ έπεσε τον τελευταίο καιρό στο στόχαστρο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, αστυνομικοί της οποίας ξεκίνησαν την παρακολούθησή του, για την πλήρη αποκάλυψη της δράσης του.
Πώς δρούσε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες ο διοικητής εκβίαζε ιδιοκτήτρια καντίνας στα Χανιά να του παραδώσει 30.000 ευρώ κάθε χρόνο για να μην συμμετάσχει στην δημοπρασία.
Η ιδιοκτήτρια του είχε δώσει γύρω στα 16.000 ευρώ και σήμερα (27/8) του παρέδωσε άλλα 8.000 ευρώ τα οποία είχαν προσημειωθεί.
Σημειώνεται, ότι το πόσο αυτό το παρέλαβε για λογαριασμό του, ο γιος του. Η προανάκριση συνεχίζεται.