ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαλάνδρι :γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στη μέση του δρόμου.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε ήσυχο σημείο του Χαλανδρίου λίγο πριν της 3 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας .

Η γυναίκα που πυροβόλησε είναι μία νεαρή καθηγήτρια εικαστικών από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο, πυροβολώντας τον δευτερόλεπτα αφού ο γιατρός είχε παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο. Ζωντανό παρέλαβε το θύμα της επίθεσης το ασθενοφόρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 68χρονο οφθαλμίατρο με τον οποίο η γυναίκα είχε στο παρελθόν δεσμό και μάλιστα είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

Το 12χρονο  κοριτσάκι το μεγάλωνε φροντίζοντας άψογα όπως λένε οι γείτονες ο 68χρονος, ο οποίος είναι πατέρας αλλων δύο παιδιών μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι  η δράστης είχε παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν και έστηνε καρτέρι συχνά και μάλιστα είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα σκοτώσει τη σύζυγο του οφθαλμίατρου.

Κάποιες φορές μάλιστα είχε παρέμβει η αστυνομία, με αποτέλεσμα… να εξαφανίζεται για λίγες ημέρες, αλλά μετά να επιστρέφει με νέες απειλές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button