ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυλαία στην υπόθεση φρίκης στα Σεπόλια : Ισόβια στον Μίχο στη φυλακή και ο «Μιχάλης»

Στη φυλακή παραμένουν  ο Ηλίας Μίχος και ο «Μιχάλης» για την υπόθεση του βιασμού της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Αντίθετα εκτός φυλακής θα μείνουν 17 καταδικασθέντες για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Το δικαστήριο αποφάσισε να τους χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με περιοριστικούς όρους κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε ΑΤ και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.  Άμεσα αποφυλακίζεται και η μητέρα της ανήλικης.

Στον Ηλία Μίχο μεταξύ άλλων επιβλήθηκε χρηματική ποινή 4.100 ευρώ, ενώ στον μαστροπό «Μιχάλη» 2.200 ευρώ.

Ας  δούμε πιο αναλυτικά τις ποινές

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 27 χρόνια επιβλήθηκε στον Ηλία Μίχο για την υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την έδρα στον 55χρονο Ηλία Μίχο επιβάλλεται ισόβια για τον βιασμό του παιδιού στον Κολωνό και επιπλέον συνολικές ποινές 27 χρόνια εκ των οποίων εκτιτέα τα 20 χρόνια.

Στον συνταξιούχο ναυτικό αποκαλούμενο «Μιχάλη», το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή 18 χρόνια που αφορά για τη μαστροπεία και για την πορνογραφία.

Η ποινή που αποφάσισε το δικαστήριο για την πλημμεληματική κατηγορία της μητέρας του παιδιού, είναι 20 μήνες και αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Για τους 15 κατηγορουμένους που πήγαν σε ραντεβού με το παιδί: Επέβαλε ποινές που ξεκινούν από 13 μήνες και φτάνουν τα 7 έτη.

Η διαδικασία συνεχίζεται για τις συγχωνεύσεις των ποινών και τις αναστολές για όσους κατηγορούμενους τους αφορά.

Νωρίτερα το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών στον Ηλία Μίχο, ενώ επίσης δεν αναγνώρισε ελαφρυντικό στη μητέρα με πλειοψηφία 6-1.

Ομόφωνα απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών και στον «Μιχάλη». Στους υπόλοιπους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε «σύννομος βίος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button