Ελλάδα

Απόβαση Ισραηλινών στην Αθήνα για να νιώθουν ασφάλεια 

Οι πολεμικές συνθήκες που επικρατούν μεταξύ Ισραήλ -Χαμάς φέρνουν στην Ελλάδα χιλιάδες Ισραηλινούς, προς αναζήτηση ασφαλέστερης  κατοικίας.

Πολίτες οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα θέλουν να φύγουν από το Ισραήλ και να εγκατασταθούν κάπου με ασφάλεια για αυτούς και την οικογένεια τους αλλά να έχουν και  εύκολη πρόσβαση στην πατρίδα τους, οπότε οι περισσότεροι επιλέγουν την Ελλάδα.

Οπως λένε κτηματομεσίτες  οι Ισραηλινοί θεωρούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει “φιλικό” περιβάλλον γι αυτούς, χωρίς φανερό αντισημιτισμό, ενώ οι συνθήκες ζωής δεν διαφέρουν από την πατρίδα τους.

 Μεγάλα κτηματομεσιτικά γραφεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων  περιοχών δέχονται καθημερινά τις τελευταίες μέρες εκατοντάδες τηλεφωνήματα από Ισραηλινούς που θέλουν να αγοράσουν ακίνητα και να πάρουν την “Χρυσή Βίζα”, προκειμένου να εγκατασταθούν για κάποιο καιρό – ή και μόνιμα – στην Ελλάδα, μακριά από τα πεδία των συγκρούσεων και από τις πόλεις που γίνονται στόχοι πυραυλικών επιθέσεων..

Μεγάλος όμως είναι και ο αριθμός εκείνων που προτίθενται να διαθέσουν πάνω από 250.000 ευρώ, πραγματοποιώντας μιά επένδυση που θα τους δώσει παράλληλα τη δυνατότητα να αποκτήσουν “χρυσή βίζα”, με δικαίωμα μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα και ελεύθερης μετακίνησης σε ευρωπαίκές χώρες.

Επισημαίνεται ότι τα 250.000 είναι μια συνηθισμένη μέση τιμή για διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στο Τελ Αβίβ, τη Χάιφα και άλλες μεγάλες πόλεις του Ισραήλ..

Kάποιοι μάλιστα σκοπεύουν να μεταφέρουν στην Ελλάδα την έδρα των επιχειρήσεων τους και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, όταν αυτές απευθύνονται σε διεθνή πελατεία.

👉 ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook για περισσότερη ενημέρωση και όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα  https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button