ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :Ο πρόεδρος Λευκορώσων δημοσιογράφων Andrew Krivoshee σχολιάζει στο enjoynews το πολιτικό θρίλερ με το αεροπλάνο της Ryanair

To enjoynews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των  Λευκορώσων δημοσιογράφων και πολιτικό αναλυτή κ Andrew Krivosheev , σχετικά με το πολιτικό θρίλερ που ξέσπασε έπειτα από την αναγκαστική προσγείωση  του αεροπλάνου της Ryanair συνοδεία πολεμικών αεροσκαφών της Λευκορωσίας

O κ Andrew Krivosheev μιλώντας στον Μάνο Σταυριανό  –enjoynews.gr είπε:

Το πρωτόκολλο του στρατού μας περιλαμβάνει  και την  Πολεμική Αεροπορία (Αμυντική Ασφάλεια) για την ασφάλεια των πολιτών της Λευκορωσίας .

Με βάση καταστάσεις κρίσεων η  ασφαλεία της χώρας μας είναι πολύ πιο σημαντική  από την τύχη ενός και  μόνο Εξτρεμιστή .

Εαν υποθέσουμε ότι  μια βόμβα βρίσκεται επί του συγκεκριμένου αεροσκάφους (όπως αναφέρεται από τη Λευκορωσία) – είναι λογικό νόμιμο και απολύτως ασφαλές να απομακρύνετε το αεροπλάνο από τον πυρηνικό σταθμό και τους μεγάλους οικισμούς της χώρας μας .

Αυτό φαίνεται από την τροχιά του πολιτικού αεροσκάφους στα ραντάρ .Αυτό επίσης καθορίζεται τόσο από τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας όσο και από τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας της Λευκορωσίας (θυμηθείτε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες στους πύργους του WTC).

Το γεγονός συνέβη τη στιγμή που το αεροπλάνο της Ryanair βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας.

Ο κ Andrew Krivosheev επικεντρώνεται  στο γεγονός ότι στο αεροπλάνο υπήρχε βόμβα και ήταν  αναγκαίο να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα  και παραθέτει τον διάλογο του κυβερνήτη του αεροσκάφους ο οποίος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πήρε εντολή να κατευθυνθεί στο πλησιέστερο αεροδρόμιο όπως επιβάλουν οι διεθνείς κανόνες .

Ο διάλογος κατα τον κ Andrew Krivosheev έχει ως εξης:

Πύργος ελέγχου :  πρέπει να κατευθυνθείτε  στο πλησιέστερο αεροδρόμιο. Τη στιγμή της παραλαβής του μηνύματος (!) Το πλησιέστερο ήταν το Εθνικό Αεροδρόμιο Μινσκ.

Πλήρωμα:Ο καπετάνιος του αεροσκάφους αποφασίζει να γυρίσει στο Μινσκ.

Πύργος έλεγχου :.Είμαστε έτοιμοι -Παρέχουμε ασφάλεια για τους επιβάτες σας

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button