Κινηματογράφος

Αναζητείται δισεκατομμυριούχος για εξωπραγματική βίλα 420 εκατ. ευρώ σε ελληνικό ιδιωτικό νησί

Ένα ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα και μία εντυπωσιακή βίλα με 17 υπνοδωμάτια έκαναν την εμφάνισή τους στο αμερικανικό σάιτ ακινήτων Zillow .Η αγγελία αναζητά έναν δισεκατομμυριούχο αγοραστή που θα διαθέσει 450 εκατ. δολάρια (κάτι παραπάνω από 420 εκατ. ευρώ) για να αποκτήσει το δικό του νησί στην Ελλάδα, σαν άλλος Αριστοτέλης Ωνάσης.

Ασφαλώς, δεν πρόκειται για αληθινή αγγελία, αλλά για ένα έξυπνο τρικ προώθησης της ταινίας του Netflix «Glass Onion».

Στο σίκουελ του «Knives Out», ο Edward Norton παίζει τον φανταστικό μεγιστάνα της τεχνολογίας Miles Bron, o οποίος έχει στην κατοχή του το εντυπωσιακό ιδιωτικό νησί.


Στην πραγματικότητα, η ταινία γυρίστηκε στην Villa 20 του Amanzoe Resort, κοντά στο Πόρτο Χέλι. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Bron έχτισε την βίλα, η οποία λειτουργεί αποκλειστικά με υδρογόνο, το 2020. Ασφαλώς, είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος, το οποίο δένει σε μία διάφανη πλωτή αποβάθρα, σχεδιασμένη από τον Banksy.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Bron έχτισε την βίλα, η οποία λειτουργεί αποκλειστικά με υδρογόνο, το 2020. Ασφαλώς, είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος, το οποίο δένει σε μία διάφανη πλωτή αποβάθρα, σχεδιασμένη από τον Banksy.

Το σπίτι διαθέτει μέχρι και σκύλους-ρομπότ που κουβαλάνε τις βαλίτσες των καλεσμένων….

Στο εσωτερικό της βίλας είναι κρεμασμένοι πίνακες των Picasso, Monet, Mondrian, Francis Bacon και Lucian Freud. Κανείς μπορεί να θαυμάσει μέχρι και τη Μόνα Λίζα του Leonardo da Vinci, την οποία έχει δανείσει το Λούβρο!…

Πηγή: moneyreview.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button