Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel :Ακύρωση πτήσεων στη Σκιάθο αναστατώνει τους ταξιδιώτες

«Οι διακοπές στη Σκιάθο ακυρώθηκαν» γράφουν χαρακτηριστικα διεθνή μέσα .Ο λόγος είναι η διακοπή  των πτήσεων λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έφερε έντονη βροχόπτωση και αστραπές στο ελληνικό νησί.

Πολλές πτήσεις της Jet2 ήταν ανάμεσα σε αυτές που ακυρώθηκαν, ενώ μια πτήση από το Στάνστεντ αναγκάστηκε να ανακατευθυνθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα.

Η εταιρεία απέδωσε το γεγονός στον ακραίο καιρό που επηρέασε περιοχές της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών σε μετεωρολογικό φαινόμενο που ονομάζεται Καταιγίδα Daniel, η οποία προκάλεσε έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες στη Σκιάθο.

Ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Jet2 στις 4 π.μ. σήμερα (Τετάρτη) έλεγε:

«Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι λόγω των τρεχουσών και προγνωστικών καιρικών συνθηκών που επηρεάζουν το νησί της Σκιάθο, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε την πτήση και/ή τις διακοπές σας αύριο».

«Ξέρουμε ότι αυτή δεν είναι η είδηση αυτό που θα θέλατε να ακούσετε, αλλά η ασφάλεια και το καλό των πελατών και του πληρώματός μας είναι πρωταρχική» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Σήμερα ακυρώθηκαν έξι πτήσεις από το νησί προς το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση του αεροδρομίου της Σκιάθου.

Ένα μήνυμα στον ιστότοπο του αεροδρομίου προειδοποιούσε για ποικίλες διακυμάνσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις λόγω «εξαιρετικών καιρικών φαινομένων».

Μάλιστα συμβούλευσαν στους τουρίστες της Σκιάθου  να μείνουν στα ξενοδοχεία τους καθώς η έντονη καταιγίδα στην περιοχή, είχε ισχυρούς ανέμους, βροχή και αστραπές.

⭐️ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook για περισσότερη ενημέρωση και όλα τα  θέματα που αφορούν την επικαιρότητα  https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button