ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγρίνιο: Το DNA θα “μιλήσει”για την ταυτότητα του σκελετού που εντοπίστηκε σε χωράφι

Αναστατωμένη είναι  η τοπική κοινωνία του  Αγρινίου μετά την εύρεση υπολειμμάτων σκελετού σε χωράφι, στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου.

Θα πρέπει να να υπενθυμίσουμε ότι τα υπολείμματα σκελετού βρέθηκα από συνεργείο που έκανε καθαρισμό στο οικόπεδο. Το διπλανό κτίριο είναι άδειο εδώ και αρκετά χρόνια και αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες από τον νέο μισθωτή.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα , ο σκελετός περισυνελέχθη από αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν και παντόφλες στο σημείο. Πάρθηκε μάλιστα παρουσία ιατροδικαστή -με ιδιαίτερη δυσκολία- γενετικό υλικό και αποστάλθηκε για εξετάσεις DNA.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου στρέφονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ο σκελετός κατά τις ενδείξεις ανήκει σε άντρα και απομονώνονται περιπτώσεις ατόμων των οποίων η εξαφάνιση έχει δηλωθεί τα τελευταία χρόνια, ως προς το κομμάτι της ταυτοποίησης. Μεταξύ αυτών και μία που δηλώθηκε το καλοκαίρι του 2022.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξετάσεις DNA θα είναι καθοριστικές ώστε να διαπιστωθεί τόσο η ταυτότητα του νεκρού όσο και οι αιτίες του θανάτου του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button