Άγρια επίθεση σε 13χρονη στη Λαμία – Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό σε κεντρική πλατεία

Θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα τριών ανήλικων κοριτσιών έπεσε μια 13χρονη σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.
Η μαθήτρια, η οποία δέχθηκε τον ξυλοδαρμό από ένα από τα κορίτσια της παρέας, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (2/05) στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Πάρκου. Σύμφωνα με το LamiaReport, περίπου στις 19:30, τρεις 13χρονες μαθήτριες είχαν φτάσει στο σημείο με αυτοκίνητο, προκειμένου να κάνουν βόλτα.
Όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, την προσέγγισε ομάδα επίσης ανήλικων κοριτσιών. Μία από αυτές φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά, να την έριξε στο οδόστρωμα και να άρχισε να τη χτυπά και να τη κλωτσά, ενώ οι υπόλοιπες παρακολουθούσαν χωρίς να παρέμβουν.
Οι φίλες της 13χρονης, σε κατάσταση σοκ, καλούσαν σε βοήθεια, ωστόσο – σύμφωνα με τη μητέρα – κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν επενέβη.
Η μητέρα υπέβαλε μήνυση, ενώ μετέφερε την κόρη της στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε αναζητήσεις, εντοπίζοντας και προσάγοντας τη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης.



