Ελλάδα

Αδιανόητο ..έρανος για να γυρίσει η σορός του Στάθη Άνθη στην Ελλάδα

Σε έρανο «fund raising» προέβησαν οι φίλοι του Στάθη στην Μεγάλη Βρετανία ,ώστε να μπορέσει η σορός  του να επιστρέψει στην Ελλάδα.Ίσως θα έπρεπε να βοηθήσει το Ελληνικό κράτος μέσω της πρεσβείας να «γυρίσει» πίσω αυτό το γελαστό παλικάρι.

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός Έλληνας εργαζόταν σε ξενοδοχείο ως σερβιτόρος, όμως εξαιτίας της πανδημίας το προσωπικό ήταν τους τελευταίους μήνες σε καραντίνα μέχρι το ξενοδοχείο να επαναλειτουργήσει. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η σορός του Στάθη Άνθη είναι η τρίτη σορός μέσα σε λίγους μήνες που ανασύρεται από τα νερά του κόλπου, ενώ δύο από τις τρεις σορούς σχετίζονται με το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν ο 33χρονος Έλληνας.

Στην σελίδα του εράνου φίλη του Σταθη γράφει:

Ο όμορφος φίλος μου Σταν (Άνθης Στάθης) αναφέρθηκε ότι λείπει τον Μάρτιο του 2021, στο Νότο του Ντέβον. Μετά από πολλές εκτεταμένες έρευνες και προσπάθειες από την Αστυνομία και τους Ακτοφυλακούς, δυστυχώς δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Μετά από έναν μακρύ μήνα αναμονής και ελπίδας, ένα σώμα μεταφέρθηκε από τη θάλασσα στις 13 Απριλίου κοντά στο σημείο όπου έγινε τελευταία φορά ο Σταν. Μετά από μια άλλη μακρά αναμονή, η οικογένεια και οι φίλοι του έχουν πλέον ενημερωθεί ότι το σώμα έχει αναγνωριστεί ως Σταν

Έχω ξεκινήσει ένα Go Fund Me για να συγκεντρώσω χρήματα για να επιστρέψω τον Stan στην Ελλάδα, την πατρίδα του. Έτσι τα αγαπημένα του πρόσωπα μπορούν τελικά να τον ξαπλώσουν. Το κόστος θεωρείται περίπου £ 3000, εάν καταφέρουμε να αυξήσουμε το ποσό αυτό, τα υπόλοιπα θα βαρύνουν τα έξοδα κηδείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button