Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου: Νεκρός 56χρονος

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (22.05.2026) στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Ο 56χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όμως ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις του όταν απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του οχήματός του και οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στη συμβολή της με την οδό Αλκυονίδων, στην Αγία Μαρίνα, όταν τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρύτερα από τη σύγκρουση.

Να σημειωθεί ότι στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου σημειώνονται συχνά σοβαρά τροχαία δυστυχήματα λόγω της έλλειψης διαχωριστικής μπάρας, αλλά και των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσουν οι οδηγοί. Ενόψει, μάλιστα, της αυξημένης κίνησης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η κατάσταση επιδεινώνεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button