Διεθνή

Τζόρτζιο Αρμάνι: Σε λαϊκό προσκύνημα ο θρύλος της μόδας στο Μιλάνο

Χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν από το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Τζόρτζιο Αρμάνι, τον εμβληματικό Ιταλό σχεδιαστή που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 91 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου Armani, η σορός του μεγάλου δημιουργού τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στον χώρο του Armani/Teatro στη Via Bergognone 59.

Giorgio Armani – Apertura della camera ardente in via Bergognone a Milano, 6 settembre 2025. ANSA/MOURAD BALTI TOUATI

Η ιδιωτική κηδεία του Τζόρτζιο Αρμάνι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία μόνο των πιο στενών συγγενών και φίλων, όπως ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button