Ελλάδα

O Πολάκης επέστρεψε και επιτίθεται …

Ένα σχόλιο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το γεγονός ότι θα παραμείνει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης έφερε νέα κόντρα και σκληρές εκφράσεις μεταξύ των δύο.

Μετά μια  επιστολή αναδίπλωσης του Παύλου Πολάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίασε το Σάββατο και αποφάσισε να παραμείνει στα ψηφοδέλτια πρώην υπουργός.

Μια εξέλιξη που έχει προκαλέσει επικριτικά σχόλια για τη στάση τόσο του Πολάκη όσο και του Αλέξη Τσίπρα.

Ένας από όλους όσοι σχολίασαν την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος επέκρινε τη στάση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έσπευσε να του απαντήσει στο γνωστό ύφος που χρησιμοποιεί και να ξεκινήσει μια ακόμη κόντρα 

Να θυμίσουμε ότι  ο Κρητικός βουλευτής έχει συμπεριλάβει τον έμπειρο δημοσιογράφο από όσους κατηγορεί με σκληρές εκφράσεις κατά καιρούς, με αποκορύφωμα την ανάρτηση με τις «προγραφές» δημοσιογράφων και δικαστικών στις 26 Φεβρουαρίου, η οποία πυροδότησε και τις μεγάλες αντιδράσεις και λίγο έλειψε να τον θέσουν εκτός κόμματος.

Με αφορμή, λοιπόν, την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στο Twitter: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης απάντησε με σχόλιο στην ανάρτηση Χατζηνικολάου, γράφοντας: «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…»

Και σίγουρα η κόντρα συνεχίζεται!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button