Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονης για μαστροπεία – Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα «βιτρίνα» με τέσσερις γυναίκες

Στη σύλληψη μιας 52χρονης ημεδαπής για υπόθεση μαστροπείας προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από στοχευμένη έρευνα του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών, διαπιστώθηκε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε διαμέρισμα στην πόλη, το οποίο χρησιμοποιούσε για την προώθηση γυναικών στην πορνεία, αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη από τα μισά έσοδα των «ραντεβού».

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε το διαμέρισμα όπου βρέθηκαν η 52χρονη και τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες. Στον χώρο κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με ερωτικές πράξεις, ένα σημειωματάριο με ραντεβού και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.

Παράλληλα, στην κατοικία της 52χρονης βρέθηκαν 35.940 ευρώ σε μετρητά και δεύτερο σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που καταγράφουν ημερήσιες εισπράξεις.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button