ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης»-εικόνες  απο περιοχές της χώρας.

Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας έφερε μέσα στη νύχτα η κακοκαιρία «Διομήδης». Οι κάτοικοι ξύπνησαν μέσα στο λευκό τοπίο σε πολλές περιοχές. Στα λευκά έχουν ντυθεί ορεινές περιοχές στο Μέτσοβο, την Κόνιτσα και το Ζαγόρι, καθώς από τη νύχτα, σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις στον νομό Ιωαννίνων.

Σοβαρά προβλήματα και στη Λάρισα.Στην παράλια της Αγιάς η θάλασσα φούσκωσε και βγήκε στην στεριά, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια.

Με σφοδρότητα πλήττει η κακοκαιρία «Διομήδης» τη Θεσσαλία η βροχή προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε περιοχές όπως τα Φάρσαλα και συγκεκριμένα την περιοχή Υπέρεια όπου πλημμύρισε το ποτάμι κόβοντας στα δύο το χωριό. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής έτοιμες να ενεργοποιήσουν σχέδιο προληπτικής εκκένωσης ορισμένων σπιτιών του χωριού.

Στη Αχαΐα υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων.

Τέλος καταγράφονται και τα πρώτα προβλήματα στο οδικό δίκτυο ενώ σε περιοχές της Μαγνησίας δεν υπάρχει και ηλεκτροδότηση λογω πτώσεων δέντρων .

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button