ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοκ στα Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

Μηνυτήρια αναφορά από δύο αδέρφια που καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό και τη μητέρα τους για τη σιωπή της, αποκαλύπτει μια ακόμα ιστορία φρίκης στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στα Πετράλώνα .

Πιο αναλυτικά η κοπέλα 22 χρονών σήμερα και ο αδερφός της 17 χρονών, καταγγέλλουν πως ο πατέρας τους τα βίαζε από τις ηλικίες του Δημοτικού

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας όχι μόνο βίαζε τα ίδια του τα παιδιά αλλά φέρεται να τα «προωθούσε» και σε φίλους της οικογένειας.

Τα δύο παιδιά καταγγέλλουν τον πατέρα τους για συστηματική κακοποίηση και τη μητέρα τους για συγκάλυψη. Η μητέρα τους όχι μόνο γνώριζε αλλά ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βιασμών.Ένας εκπαιδευτικός των παιδιών κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και από εκεί άρχισαν οι αποκαλύψεις.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει άμεσα στα δικαστήρια, όπου οι γονείς των δύο παιδιών θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση από το 2018 μετά την καταγγελία σε βάρος του πατέρα. Τα αδέρφια επανήλθαν με μήνυση και κατά κατά της μητέρας, την οποία καταγγέλλουν για συγκάλυψη κάτι που φέρνει και πάλι την υπόθεση στο «φως».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button