ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βέροια :Έπαιζα με το μωρό πλάι στο ποτάμι και έπεσε στο νερό -Τι υποστηρίζει η 29χρονη

Σε σοκ η τοπική κοινωνία της Βέροιας παρακολουθεί τα γεγονότα του άδικου χαμού το βρέφους 11 μηνών, και με τη μητέρα του να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Αυριο Τετάρτη 4 Ιανουαρίου θα απολογηθεί η 29χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 11 μηνών βρέφους της. Υπενθυμίζεται ότι η υπερασπιστική γραμμή της είναι η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, με τον εισαγγελέα να έχει ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον της μητέρας, η οποία αρνείται ότι σκότωσε η ίδια το παιδί της.

Η φερόμενη ως δράστης μητέρα μίλησε στο MEGA και ανέφερε ότι οι κατηγορίες που της αποδίδονται είναι ψευδείς και πως αγαπούσε πολύ την κόρη της, επιμένοντας πως το μικρό κορίτσι μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι, με αποτέλεσμα μετά να μην μπορεί να την βγάλει από μέσα.

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι.», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια «Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό. Μετά  δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button