ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πετράλώνα : ο Πα-τέρας βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των παιδιών του

Εφιαλτικά  χρόνια ζούσαν στα χέρια των γονιών τους τα παιδιά από τα Πετράλώνα . Ο πα-τέρας  έκανε πάρτι, βίαζε τα παιδιά μαζί με άλλους και τραβούσε βίντεο τους βιασμούς τους ενώ η μητέρα καθόταν και κοιτούσε.

Από τα  συγκεκριμένα βίντεο αυτά αναμένεται να ταυτοποιηθούν άτομα που είχαν συμμετάσχει στα «πάρτι βιασμού» που διοργάνωνε ο πατέρας.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν το αγόρι ήταν μόλις 7 ετών και «δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία». Όπως επισημαίνει η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα κοπέλας, αδερφής του αγοριού, τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα. Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της».σχολίασε η δικηγόρος .

Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών, «κάποιες πράξεις έχουν βιντεοσκοπηθεί, ειδικά κατά τη διάρκεια βιασμού του ο ανήλικος είχε παρατηρήσει πολλές φορές ανθρώπους να τραβούν βίντεο». Σύμφωνα με την δικηγόρο κυρία Δήμητρα Πλαστήρα, ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.

Όσον αφορά για την μητέρα  τονίζεται ότι τα γνώριζε όλα και ήταν μπροστά σε έναν βιασμό του αγοριού, ενώ μάλιστα απειλούσε το παιδί για να μην καταγγείλει τα όσα βίωνε. Η μητέρα ασκούσε ψυχολογική βία στα παιδιά για να μη μιλήσουν, όπως αναφέρεται.

«Το αγόρι, το οποίο ήταν και το πρώτο που εξομολογήθηκε τι περνούσε στα χέρια του πατέρα του μιλώντας σε κάποιο κύριο που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και στις καταθέσεις του είπε, επίσης, ότι δεχόταν απειλές από τη μητέρα για να σταματήσει τις καταγγελίες», τόνισε  η δικηγόρος.

Υπάρχει, επίσης, αναφορά και για άλλα παιδιά που βασανίζονταν με τον ίδιο τρόπο στους ίδιους χώρους με τον 7χρονο.

Σχετικά με την 22χρονη, σήμερα , αναφέρεται ότι εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ  και ο 17χρονος σήμερα μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά.

Υπάρχει όμως και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα, ενώ ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button