Ελλάδα

Δράμα: Βιασμός 20χρονης-Σύλληψη μετά την φρικτή καταγγελία της

Περίπτωση βιασμού καταγγέλθηκε στη Δράμα με αποτέλεσμα την κινητοποίηση  των αστυνομικών που προχώρησαν στη σύλληψη του ατόμου που υπέδειξε η 20χρονη…

Ο βιασμός σημειώθηκε σε χώρο εμπορίας ξυλείας στη Δράμα όπως υποστηρίζει η 20χρονη που πήγε σε κακή κατάσταση σε αστυνομικό τμήμα για να κάνει τη σχετική καταγγελία. Ο άντρας που υπέδειξε συνελήφθη λίγες ώρες μετά και αρνείται τα πάντα. Φως όμως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας. Με την πόλη να παραμένει ανάστατη και να περιμένει απαντήσεις για όλα όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα στιγμές αγωνίας και τρόμου φέρεται να βίωσε μία κοπέλα 20 ετών στη Δράμα η οποία χθες Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, κατήγγειλε έναν 41χρονο για βιασμό.

H κοπέλα, γύρω στις 16.00 χθες το απόγευμα, μετέβη στο Α.Τ. Προσοτσάνης και κατήγγειλε πως συναντήθηκε με έναν 41χρονο ο οποίος την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε χώρο εμπορίας ξυλείας όπου εργάζεται και εκεί την ακινητοποίησε με τα χέρια του και όπως είπε την βίασε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας εντοπίστηκε περίπου στις 22.00 το βράδυ και συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης.

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook
https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button