Διεθνή

Οι ανακοινώσεις Πούτιν προκάλεσαν μεγάλες και έντονες αναταράξεις.

«Τσουνάμι» εξελίξεων έχει φέρει το διάγγελμα του προέδρου Πούτιν προς τον λαό της Ρωσίας κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσε μερική επιστράτευση .

Οι ανακοινώσεις Πούτιν προκάλεσαν μεγάλες και έντονες αναταράξεις τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό της χώρας, καθώς είναι φανερή η κλιμάκωση του πολέμου μετά από μήνες κατά τους οποίους τα σχέδια της Ρωσίας φαίνεται να μην έχουν αποδώσει όσο θα ήθελε.

Οι πτήσεις χωρίς επιστροφή από τη Ρωσία ξεπούλησαν χθες Τετάρτη, ενώ βίντεο από τα σύνορα με Φιλανδία και Γεωργία δείχνουν ουρές χιλιομέτρων.

Επίσης, παρατηρήθηκε μεγάλη ζήτηση για πτήσεις που αναχωρούν  από τη Ρωσία ενώ εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια χωρίς επιστροφή.

Οι πτήσεις που ξεπούλησαν πρώτες ήταν αυτές προς Τουρκία και Αρμενία, αφού και οι δύο είναι προορισμοί που επιτρέπουν την είσοδο των Ρώσων χωρίς βίζα.

Η επιστράτευση εφέδρων, ωστόσο, θα φέρει εκατομμύρια ρωσικές οικογένειες αντιμέτωπες με μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς τα παιδιά τους θα πρέπει να πάνε στον πόλεμο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που φτάνουν στα ανατολικά σύνορα της Φινλανδίας με τη Ρωσία αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πηγη φωτο Reuters

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button