ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Mόνον ντροπή:σοκαριστικές εικόνες στην Αττική οδό τον πιο «σύνχρονο» δρόμο της Αττικής

 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις ώρες ταλαιπωρίας, μέσα στο χιόνι και το κρύο, που συνεχίζουν να περνούν χιλιάδες πολίτες.

Εργαζόμενοι κυρίως που μπήκαν στον πιο « συγχρόνο» αυτοκινητόδρομο και  έμειναν εκεί μέχρι και τώρα. Άνθρωποι με ανάγκες σε φάρμακα ,γυναίκες και παιδάκια έμειναν όμηροι του χιονιά και της ανθρώπινης  αδιαφορίας.Oι περισσότεροι δεν έχουν απεγκλωβιστεί αφού υπάρχουν ακόμη  οδηγοί στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα .

Ένας δρόμος που συνήθως ειδοποιεί μέσω των πινακίδων που υπάρχουν άφησε τους οδηγούς να μπαίνουν όταν ήταν ήδη κλειστός !

Η ανθρώπινη αλληλεγγύη ευτυχώς λειτούργησε και παλι και δεν θρηνήσαμε ανθρώπους μέσα σε αυτό το χάος Οδηγοί μπλοκαρισμένων φορτηγών με αρτοσκευάσματα μοίρασαν τα προϊόντα τους στους ταλαιπωρημένους πολίτες .Ο στρατός μαζί με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική ανέλαβε δράση πολύ αργά το βράδυ. Γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η επέμβαση τόσες ώρες μετά;

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές.

Ένα ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του για να ζεσταθούν οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι, που εξουθενωμένοι ξάπλωσαν ακόμα και στο πάτωμα για λίγη ώρα ξεκούρασης, όσο αυτό είναι δυνατό.

Εικόνες απαράδεκτες, αφού εκτός του ότι έκλεισε ο υποτιθέμενος ασφαλέστερος και καλύτερος δρόμος της Αττικής, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αλλά ούτε και μέριμνα για τη σίτιση και τη διαμονή αυτών των ανθρώπων σε ένα βράδυ με πολύ κρύο.

Όταν κλείνει ο ασφαλέστερος και καλύτερος δρόμος της Αττικής απο την πρώτη ώρα της κακοκαιρίας μήπως δεν έχουμε τελικά καμμία «ελπίδα» σαν πολίτες;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button