Ελλάδα

Κ Καραμανλής: Διχασμός στη Ν.Δ. για υποψηφιότητα στις εκλογές του πρώην υπουργού Μεταφορών

Πολλά είναι τα στελέχη στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας που εναντιώνονται για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις επικείμενες εκλογές .

Έτσι και κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας σε εκπομπή στο Action 24 και ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές απάντησε   ως εξής: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε. Έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών. Κι αυτό δεν είναι αρνητικό. Εάν με ρωτάτε, τι θα έκανα εγώ, σας λέω ότι εφόσον ήμουν συντετριμμένος από την τραγικότητα του γεγονότος δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια της παράταξης».

Ήδη,όπως προαναφέραμε  μεταξύ βουλευτών και στελεχών της ΝΔ υπάρχουν φωνές που εκτιμούν ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών πρέπει και ο ίδιος να διευκολύνει το κόμμα του.

Μέσα στο σημερινό περιβάλλον, και με την αντιπολίτευση να χτυπάει σταθερά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την κυβέρνηση, θέτοντας θέμα μη συμμετοχής του κ. Καραμανλή στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, στελέχη στη ΝΔ έχουν έντονο προβληματισμό. Ανοιχτά πλέον, κάποιοι εκτιμούν ότι η κάθοδος του Σερραίου πολιτικού στις εκλογές μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο κόμμα του, αφού η περίπτωσή του έχει ήδη αρχίσει να εργαλειοποιείται αντιπολιτευτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button