ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Μαρία Μενούνος προσευχήθηκε  στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στην Ελλάδα και είδε τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η ίδια με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι ο βασικός λόγος που βρέθηκε στην Ελλάδα, ήταν να επισκεφθεί το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα όπου θέλησε να προσευχηθεί μετά την περιπέτεια της με τον καρκίνο αλλά και για τους δικούς της ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Η Μαρία Μενούνος περιέγραψε με συγκίνηση το θαύμα που γίνεται στον Άγιο Νεκτάριο, όπου ακούγεται η μαγκούρα του Αγίου στον τάφο του.

«Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει μόνο με διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Είχα ονειρευτεί να πάω στην Αίγινα. Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε – η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον Ελληνικό Κόλπο, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα. Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης για άτομα που πάσχουν από ασθένειες. όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνος στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και άλλα.

Από τότε που η μαμά μου και εγώ είχαμε διαγνωστεί με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μας έλεγαν ότι θα πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς. Πήγαμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πάμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να πω ευχαριστώ για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες έχουμε ευλογηθεί. Ήταν η πρώτη μας στάση στο ταξίδι».

Πηγή φωτο :Instagram mariamenounos

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button