Ελλάδα

Έκαναν κηδεία με 2.000 άτομα στη Δράμα -επιτόπου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid test.

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας  Δράμας και ειδικά στον δήμο Προσοτσάνης, μετά την κηδεία ιερέα, η οποία κατά δήλωση του δημάρχου,Θ. Αθανασιάδη «συγκέντρωσε περίπου 2.000 άτομα»!

«Ο πατέρας Αριστείδης ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινότητα γι’ αυτό και στην κηδεία μαζεύτηκαν περίπου 2.000 άτομα. Αυτά βέβαια δεν ήταν μόνο από το χωριό Μικρόπολη, αλλά και από τα κοντινά χωριά. Είχε πολλά πνευματικά παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσουμε την κατάσταση με ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ που έκαναν και σήμερα (11/3) rapid test αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα» τόνισε μιλώντας στο τοπικό GrTimes ο κ. Αθανασιάδης.

Τον συνωστισμό κατά την διάρκεια της κηδείας παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Αβραάμ Δαυίδ. «Ναι, στην κηδεία παρατηρήθηκε συνωστισμός αλλά ο κύριος όγκος των πιστών που παραβρέθηκαν ήταν από τα γύρω χωριά και όχι από το δικό μας».

Στο μεταξύ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε την Πέμπτη στο χωριό Μικρόπολη στη Δράμα και διενήργησε τα πρώτα rapid test στους κατοίκους, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν ενθαρρυντικά. «Στα 47 δείγματα που δόθηκαν σήμερα από τους κατοίκους μέσω rapid test που διενεργήθηκαν από κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, όλα ήταν αρνητικά»Ανάλογα τεστ θα γίνουν και την επόμενη εβδομάδα.

Φαινόμενα σαν κ αυτό μας κάνουν να πιστεύουμε οτι κάποιοι δεν εχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία η απλά δεν ενδιαφέρονται για τους συνανθρώπους τους .

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button